Szabályzat

 

 

 Klasszhelyek.hu szabályzata!

 

 

Ez az oldal egy fényképes helykereső portál, ami azért jött létre, hogy a lehető legtöbb klassz hely az országban idővel egy helyen  megtalálható legyen! Lehet az bármi, ami a hat főkategóriába beletartozik és a térképen megtalálható! A hat kategória: Vendéglátás, Szórakozás, Szabadidő, Szolgáltatás, Vásárlás, Intézmények.

 

 

1. A szabályzat elfogadása kötelező

 

A regisztrálás során a szabályzatot az összes regisztrált tagnak kötelező elolvasnia, vagy legalábbis ajánlott! A szabályzatban foglaltak nem tudása vagy figyelmen kívül hagyásának felelőssége kizárólag a felhasználót terheli! Ennek tudatában a felhasználó a regisztráláskor elfogadja a rá vonatkozó szabályokat!

 

2. Az oldal használata

 

Kérjük, hogy a Klasszhelyek.hu weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldalak használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Klasszhelyek az alábbi internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok letöltését engedélyezi a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat, vagy azok bármely részét a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A szerzői jogok megsértése ellen a Global-Pointer Kft, mint üzemeltető minden esetben jogi eszközökkel lép fel!

 

3. Személyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel a személye azonosítható, úgy ezeket az információkat csak a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Regisztráláskor a megadott e-mail címét bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk, kivéve, ha bűncselekmény gyanúja lépne fel vagy arra  törvény illetve jogszabály nem kötelez! Hely létrehozásánál lévő adatok (hely címe, telefon száma, weblap linkje, facebook linkje, e-mail címe, videó linkje, fotói) mások számára elérhetőek lesznek, ezekkel való visszaélésekért és azok valósságáért a klasszhelyek.hu oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget!

 

4. Más internetes oldalakhoz való kapcsolódás

 

A klasszhelyek.hu oldalról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az ön kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalt el fogja hagyni. A website-ot működtető Global-Pointer Kft-nek ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállal. A fentiekből következően a Klasszhelyek.hu az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az ön kizárólagos felelősségére történik.

 

5. Vegyes rendelkezések

A website-ot működtető Global-Pointer Kft jogosult a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.

A klasszhelyek.hu szolgáltatását az itt olvasható feltételek elfogadása esetén vehetik igénybe. Jelen feltételek változtatásának jogát fenntartjuk, az aktuális verzió ezen a lapon olvasható.

 

6. A felhasználók által közzétett tartalom minősége, felelőssége

 

Felhasználói tartalomnak tekintjük mindazokat az információkat, amelyek a tartalomszolgáltató által biztosított technológia segítségével, a tartalomszolgáltató felületein, a felhasználók bármelyike vagy egy csoportja által elkészítve kerülnek megjelenítésre, tekintet nélkül arra, hogy e tartalmak utólagos korrekciójának, moderálásának jogát a tartalomszolgáltató fenntartja-e. Az üzenőfalon és a hozzászólásoknál a felhasználók által közzétett adatokért, szövegekért, a szerkesztőség teljes felelősséget nem vállal. Az üzenőfalon és a hozzászólásoknál közölt információk hitelességét, minőségét nem vizsgáljuk, így az ebből származó esetleges károkért semmilyen értelemben nem vállalunk felelősséget.

 

7. Az Üzenőfalra és hozzászólásokra vonatkozó tartalmi korlátok

 

- Nem helyezhetők el olyan hozzászólások, amelyek sértik a közerkölcsöt.

- Nem helyezhetők el olyan hozzászólások, amelyek sértik a Magyar Köztársaság hatályos törvényeit.

- Nem helyezhetők el illegális szoftverletöltő weboldalak linkjei, vagy ezekre történő utalás.

- Nem szabad más helyeket direkt vagy rosszindulatból szapulni, rossz fényben feltüntetni

- Nem helyezhetők el politikai tartalmú hozzászólások, hirdetések!

 -Nem helyezhetők el reklámok, amelyek nem rendelkeznek a szerkesztőség előzetes írásos engedélyével.

 

A moderátorok, rendszergazdák jogosultak a fenti pontokat megsértő hozzászólások, illetve a moderálási alapelveket sértő hozzászólások eltávolítására.

 

 

 

8. Technikai korlátok

 

Tilos a felhasználók adatainak technikai vagy egyéb módszerekkel való illegális gyűjtése és tárolása, mely korlátozás vonatkozik a látogatók IP-címeinek összegyűjtésére is. Nem megengedett egy felhasználó által több felhasználónév regisztrálása, és használata. (Kivétel indokolt, vagy előre egyeztetett esetben.) Viszont egy felhasználó több helyet is létrehozhat, 10-nél több hely létrehozásánál 10% engedmény jár!

 

 

9. Hely létrehozási jogok

 

 Hely létrehozásánál nem áll módunkban a hely valósságát és tulajdonosi vagy üzemeltetői körét ellenőrizni! Hely létrehozásánál a megadott adatok, képek, kulcsszavak, leírásának szerkesztése az adott felhasználó dolga, esetleges hibák, elírások és keresési szempontok javítása érdekében fenntartjuk a jogot az adatlapok szerkesztésére! Ide tartozik pl.: a kulcsszavak módosítása, kicserélése, hozzáadása, helyesírási hibák javítása, stb.! Esetleges csalásoknál, pl.: más személy (nem a tulajdonos vagy üzemeltető) által létrehozott helyeknél a hely adatlapját köteles a felhasználó a valós üzemeltető vagy tulajdonosi körnek átadni, vagy esetleges kérésére törölni! Ezekben az esetekben a regisztrálási díjat nem áll módunkban visszafizetni! A valótlan helyek létrehozásával a klasszhelyek.hu vezetősége nem tartozik felelősséggel! Ilyen eseteket kérjük, mielőbb jelezzék felénk a klasszhelyek@gmail.com  e-mail címre! Hely adatlap törlésére nincs lehetőség, kizárólag a rendszergazda tud hely adatlapokat törölni, törlési szándékát e-mail címünkön tudja kérni a regisztráláskor megadott e-mail címéről, illetve felhasználó nevével, erre biztonsági okok miatt van szükség! Ebben az esetben regisztrálási díj visszafizetésére nincs lehetőség! Hely adatlap módosítására a felhasználónak bármikor van lehetősége, különösebb indok nélkül is! Kivéve az ingyenes hely ajánlásnál, itt nincs módosítási lehetőség! Módosításnak számít az év közbeni csomagváltás is, ebben az esetben az aktuális csomagot felülírja az új csomag, tehát az új csomaggal új előfizetési év kezdődik, így az előző csomag előfizetése érvényét veszti! Előfizetési év lejárata előtt, az aktuális csomag kreditjeit fel kell tölteni, különben a hely adatlapja korlátozott (nem láthatóak a képek, facebook link, weboldal link, videó link, e-mail cím) állapotba kerül! Erről időben értesítjük a felhasználókat a regisztráláskor megadott e-mail címeken, esetleg a megadott telefonszámokon!

 

10. Hely létrehozása

 1- Csomagok: három csomag közül lehet választani: Ezüst, Arany, Platina!

-Ezüst csomag: maximum,    3 kép, 15 kulcsszó, 10 kredit/év

-Arany csomag: maximum,  10 kép, 30 kulcsszó, 20 kredit/év

-Platina csomag: maximum, 50 kép, 50 kulcsszó, 100 kredit, örök tagság

Kredit árak:

Átutalás esetén:
1 kredit = 100 Ft
10 kredit = 1 000 Ft
20 kredit = 2 000 Ft
100 kredit = 10 000 Ft

 

Pay Pal esetén:

1 kredit = 116 Ft
10 kredit = 1 016 Ft
20 kredit = 2 032 Ft
100 kredit = 10 160 Ft

 

 

SMS esetén:
1 kredit = 205 Ft
10 kredit = 2 032 Ft
20 kredit = 4 064 Ft (2 db. 2032 Ft-os SMS)
100 kredit = 20 320 Ft (10 db. 2032 Ft-os SMS)

Erre azért van szükség, mert emelt díjas SMS esetén egy SMS üzenetben max. 2032 Ft a limit.

Lehetőség van ingyenes hely javaslatra is weblap link, képek és videó nélkül. A javaslatokat az adminisztrátorok utólagosan engedélyezik.

 

Ennél a három csomagnál az adatok bármikor szerkeszthetőek. Továbbá lehet, weboldal linket, facebook linket és videólinket is megadni, és nem szükséges a jóváhagyás sem! Ezek a csomagok (kreditek) éves díjak, regisztrálástól számítva egy év múlva megint fel kell tölteni az aktuális csomagot (krediteket), mert különben a hely adatlapja korlátozott állapotba kerül (nem láthatóak a képek, facebook link, weboldal link, videó link, e-mail cím) erről időben kap mindenki egy üzenetet a regisztráláskor megadott e-mail címére! Krediteket feltölteni utalással lehet, pillanatnyilag a megadott bankszámlaszámra.

 

Az ön által választott csomag (kredit) összegét a következő bankszámlaszámra szíveskedjen utalni!

 

Global-Pointer Kft.

Erste Bank Hungary Zrt.

11600006-00000000-46077868

 

Utaláskor a megjegyzés rovatba feltétlen tüntesd fel a regisztráláskor megadott felhasználó nevedet, ez alapján írjuk jóvá a krediteket! A jóváírás maximum kettő munkanap. Ez banktól is függ!

 

Számla igényed a klasszhelyek@gmail.com  e-mail címen jelezd. Az üzenetben a felhasználó nevedet és számlázandó adataidat is add meg!

 

 

Ha nem akarsz a regisztrálással bajlódni!

 

 

Ha nem akarsz a regisztrálással bajlódni, nem probléma! Fotósaink járják a várost, előbb utóbb hozzád is eljutnak és ezer forint többletköltségért, elvégzik helyetted a regisztrálást és a fotók elkészítését! Ha netán már jártak nálad, de valami oknál fogva elkerültétek egymást, vagy még nem jártunk feléd, nem gond, külön kérésre kimegyünk hozzád és segítünk a regisztrálásban! Jelen pillanatban Budapesti helyeket tudunk felkeresni külön kérésre, ebben az esetben csak Arany vagy Platina csomag választható. Arany csomagnál 3000ft a Platina csomag esetén 11000ft-ba kerül, 2000 és 10000 ft helyett, mivel mi végezzük a regisztrálást. Vidéki helyek esetében a kiszállási díj, egyéni megbeszélés tárgya! Regisztrálásra jelentkezni az oldal alján a megadott elérhetőségeken lehet!

 

 

 

 2-Kupon: a kupon esetén van egy adott kupon szó, amit ajándékba kaptál, és be tudsz váltani! Ezt, ha már beregisztráltál, vagyis van egy felhasználó fiókod akkor a kuponbeváltás gombra klikkelve a felugró ablakba gépelve kreditekre tudod váltani! Miután beváltottad a kupont a kreditekre, jobb oldalon az új hely hozzáadása gombra klikkelve tudsz helyet létrehozni a csomagok közül választva!

 

Ha bármi kérdése van, vagy elakadt a regisztrálás közben akkor az oldal alján a Kapcsolat fülnél, vagy a Segítség fülnél válaszra talál!:)