Klassz szabadidő helyek

Ha még nem jártál itt, meg kell ismerned!
http://mimozink.hu ttps://www.facebook.com/MiMozink
Budapest I. kerületének szívében találhat meg minket egy családias környezetű és egyben sokszínű szolgáltatáscsomagot nyújtó, igényesen kialakított sportlétesítményben.
A történelmi kisváros Nyírbátor a magyar középkor gazdag örökségével fogadja az ide látogatókat.
A város egyetlen Wakeboard/Snowboard pályája ,mely a belvárosban található ! Szeretettel várjuk 8-80 évesig a csúszni vágyó,szerető kedves vendégeinket !
Több mint 40 televízión és három óriáskivetítőn zajlik a több mint 50 sportcsatorna hazai valamint nemzetközi sportközvetítése.
Hamburger, zenegép, sakk, ingyen csocsó......
Üdvözöljük oldalunkon Kedves vendégeink! A jó időre való tekintettel a vízisípálya 2013. április 25-én csütörtöktől teljes nyitva tartással (reggel 10 órától) üzemel. Happy hour!
Hajóson klimatizált helységben várjuk a szépülni vágyókat.
Retro kocsma a város közepén. Egyedi hangulata mindenkit magával ragad. Ha a régi kocsma-feelingre vágysz, az 57-et midenképp látogasd meg!
Van nap mikor úgy érzed eljött az ideje, van mikor nem halogathatod tovább, van mikor muszáj, sos, vagy egyszerűen csak úgy érzed megérdemled!
120 nm-en, önállóan használhatja gépeinket! Kulcs a lábtörlő alatt! Érdeklődni a megadott telefonszámon lehetséges.
Cégünk a European Vacations Kft.
A Fogasház 2010-ben nyitotta meg jelenlegi formájában kapuit. A házban működik kortárs galéria, több színtársulat próbál és tart előadást.
Kozmetika minőségi gépekkel kedvezö árakkal várjuk kedves vendégeinket Szolárium EU 0.3 super bronz és kaffe love csövekkel várunk mindenkit szeretettel
A Hotel Anna Miskolc frekventált üdülőrészén Tapolcán található.Minden hónap első szombatján felváltva Rácz Kati,Zalatnay Cini,Karda Bea,Bódy Magdi koncertezik.
A festői pannonhalmi apátság lábánál, Pázmándfalu településen, a Huszár család birtokában lévő, vendégfogadásra alkalmas pince szeretettel várja vendégeit.