Segítség

 

 

 

 

1. Bejelentkezés és regisztráció

Az oldalt lehet használni bejelentkezve (regisztrálva) és bejelentkezés nélkül. A különbség a kettő között az, hogy ha nem vagy bejelentkezve, akkor nem tudsz helyet létrehozni, nem tudsz krediteket feltölteni, kedvenceket létrehozni, továbbá nem tudsz üzenet írni más felhasználóknak és az üzenőfalra sem!

1 - Regisztrálás: miután ráklikkeltél a regisztrációs gombra, a felugró ablakba írj be egy felhasználó nevet és az e-mail címedet (az e-mail címedet nem fogja látni senki, kivéve, ha helyet hozol létre és ugyan ezt a címet adod meg a hely adatlapjánál). Miután beírtál mindent, klikkelj az „új fiók létrehozása” gombra. Ezután nézd meg, az e-mail fiókodat, hogy jött-e leveled, ha netán nem érkezett meg, akkor én benéznék a spam üzenetek közé (szemét levél) hátha ott van a regisztrációs e-mail, ha még sincs ott, akkor egy későbbi időpontban érdemes megint megnézni, bizonyos esetekben nem érkezik meg azonnal! Ha meg lett az üzenet, akkor a linkre kattintva tudsz egy másik jelszót választani magadnak, lehetőleg olyat, amit másnap reggelre nem felejtesz el, biztos, ami biztos!

2 - Bejelentkezés: bejelentkezés után a „szerkeszt” gombnál, van lehetőség másik jelszót, esetleg e-mail címet vagy felhasználó nevet megadni. A „kupon feltöltés” gombnál, feltéve, ha van kuponod, akkor begépelve be tudod váltani kreditekre, ezután tudsz helyet létrehozni! 

2. Kezdő oldal

1 - Fejléc: hét főkategória látható, ezek között lapulnak a klassz helyek a megadott kulcsszavak alapján kategorizálva! Itt még ömlesztve listázza a helyeket, három féle sorrendben: (Frissesség, Klassz vagyis facebook like, Abc) 20-as 50-es 100-as adagokban! Az összetett kereső gombra klikkelve, van lehetőség részletesebben szűrni a helyekre!

2 - Térkép: ezen a térképen láthatóak a kiválasztott kategóriában lévő helyek a megadott címek alapján, itt mindig 20db helyet mutat első sorban, de át lehet váltani 50-es vagy 100-as adagokra!

3 - Kereső ablak: ennek a használata pofon egyszerű, gépelés közben felajánlja a rendszer az esetleges lehetőségeket. Itt lehet keresni helyre, névre, kulcsszóra, kerületre!

4 - Legklasszabb helyek: itt rangsorolja a facebook like alapján legklasszabb helyeket. Ezeket jobbra, balra lehet lapozni a kis nyilakkal, kategória szerint!

5 - Új klassz helyek: itt listázza az utoljára létrehozott helyeket

6 – Üzenőfal: ez egy üzenőfal, amire csak az írhat, aki bejelentkezett

7 - Kiemelt helyek: ide 10 kredit vásárlása esetén kettő hétre lehet felkerülni. Itt egy időben max. 10 hely lehet, amik bizonyos időnként váltakoznak. Ezeket a helyeket a nyilakkal is lehet váltani.

8 - Új hely hozzáadása: itt van lehetőség új helyet létrehozni. Itt három csomag közül lehet választani, három fizetési lehetőséggel! Erre az „Új hely hozzáadása” pontnál bővebben kitérünk!

9 - Felhasználó név alatt található: ezt csak akkor látod, ha bejelentkeztél

 

- Saját adatok: itt a felhasználói fiókodat tudod módosítani, jelszó, e-mail cím vagy felhasználónév változtatás, vagy ha van ajándék kuponod akkor a kuponbeváltás gomb-ra klikkelve be tudod váltani kreditekre.

- Saját helyek: itt a saját helyednek/helyeidnek az adatait tudod módosítani

- Üzenetek: itt az üzeneteidet tudod megnézni

- Kilépés: itt elhagyod az oldalt

10 - Kedvenc helyek: itt a kedvenc helyeidet láthatod listázva. Helyet felvenni és eltávolítani akkor tudsz, ha az adott hely adatlapjára mész és a kedvencek felirat alatt klikkelsz: Hely felvétele kedvencnek vagy a Hely eltávolítása a kedvencekből

11 - Kulcsszavak: itt összegzi a helyek által megadott kulcsszavakat, amikre klikkelve listázza a helyeket! A méretük akkor változik, ha több helyen is szerepelnek! Ezekre szintén lehet szűrni az összetett kereső gomb-ra klikkelve!

3. Új hely hozzáadása

 

1- Itt három csomag közül lehet választani: 

 Ezüst, Arany, és Platina!

Ha ajándékba kaptál kupont, és már be is váltottad, akkor választhatsz csomagot a kreditjeidtől függően, ezáltal tudsz helyet létrehozni minimum egy évre! De ha még nincs kredited, akkor három lehetőség van kredit vásárlásra: Utalás, Pay Pal, Sms!

- Ezüst csomag: maximum 3 kép, 15 kulcsszó, 10 kredit/év

- Arany csomag: maximum 10 kép, 30 kulcsszó, 20 kredit/év

- Platina csomag: maximum 50 kép, 50 kulcsszó, 100 kredit, örök tagság

Kredit árak:

Átutalás esetén:
1 kredit = 100 Ft
10 kredit = 1 000 Ft
20 kredit = 2 000 Ft
100 kredit = 10 000 Ft

 

Pay Pal esetén:

1 kredit = 116 Ft
10 kredit = 1 016 Ft
20 kredit = 2 032 Ft
100 kredit = 10 160 Ft

 

 

SMS esetén:
1 kredit = 205 Ft
10 kredit = 2 032 Ft
20 kredit = 4 064 Ft (2 db. 2032 Ft-os SMS)
100 kredit = 20 320 Ft (10 db. 2032 Ft-os SMS)
Erre azért van szükség, mert emelt díjas SMS esetén egy SMS üzenetben max. 2032 Ft a limit.

Ennél a három csomagnál az adatok bármikor szerkeszthetőek. Továbbá lehet weboldal linket, facebook linket és videólinket is megadni. És nem szükséges a jóváhagyás sem!

Utalás esetén az általad választott csomag kredit összegét a következő bankszámlaszámra szíveskedj utalni!

 

Global-Pointer Kft.

Erste Bank Hungary Zrt.

11600006-00000000-46077868

 

Utaláskor a megjegyzés rovatba feltétlen tüntesd fel a regisztráláskor megadott felhasználó nevedet, ez alapján írjuk jóvá a krediteket az adott felhasználónak! A jóváírás maximum kettő munkanap, ez banktól is függ!

Számlaigény esetén a klasszhelyek@gmail.com  e-mail címre küldj üzenetet, szintén a felhasználó neveddel és a számlázandó címmel!

Ha nem akarsz a regisztrálással bajlódni!

 

 

Ha nem akarsz a regisztrálással bajlódni, nem probléma! Fotósaink járják a várost, előbb utóbb hozzád is eljutnak és ezer forint többletköltségért elvégzik helyetted a regisztrálást és a fotók elkészítését! Ha netán már jártak nálad, de valami oknál fogva elkerültétek egymást, vagy még nem jártunk feléd, nem gond, külön kérésre kimegyünk hozzád és segítünk a regisztrálásban! Jelen pillanatban Budapesti helyeket tudunk felkeresni külön kérésre, ebben az esetben csak Arany vagy Platina csomag választható. Arany csomagnál 3000ft a Platina csomag esetén 11000ft-ba kerül, 2000 és 10000 ft helyett, mivel mi végezzük a regisztrálást. Vidéki helyek esetében a kiszállási díj, egyéni megbeszélés tárgya! Regisztrálásra jelentkezni az oldal alján a megadott elérhetőségeken lehet!

 

2- Van lehetőség ingyenes hely javaslatra: itt az alap adatok nem szerkeszthetőek (név, cím, nyitva tartás, telefonszám, e-mail cím, ismertető, kulcsszavak) továbbá nem lehet képeket, videó linket, facebook linket és honlap linket megadni és csak 5 kulcsszót lehet beírni! A feltöltés után jóváhagyás szükséges, viszont ez ingyenes feltöltési mód. Viszont eléggé le van korlátozva!3 - Kupon esetén:

A kupon esetén van egy adott kupon szó, amit ajándékba kaptál, és be tudsz váltani kreditekre! Ezáltal ingyen tudsz helyet létrehozni, korlátozások nélkül!

-Kupon beváltás menete: az ajándék kuponodat, bejelentkezés után a kupon beváltás gombra klikelve tudod beváltani kreditekre! Kupon beváltás menüt eléred a jobb oldalon a saját adatok menünél is.

 4- Feltöltési tanácsok: ha már rendelkezel kreditekkel akkor a jobb oldalon klikkelj az új hely létrehozása gombra és miután kiválasztottad a neked megfelelő csomagot, indulhat a hely feltöltése.

-Fontos, hogy egy adatlapon egyszerre csak egy hely szerepelhet!

- Név: ide írd a helyed nevét pl.: Klassz szerviz, Klassz borbolt, Klassz pub, Klassz non-stop stb, netán ha több hely fut azon a néven, akkor írd a név után, pl.: Klassz Esztergom, Klassz Dob utca,  Klassz Kispest, Klassz Westend stb. Fontos, hogy a hely nevét később nem lehet módosítani, igény esetén kérhető az  klasszhelyek@gmail.com  e-mail címen. Erre a visszaélések miatt van szükség! Az összes többi adatot tudja a felhasználó módosítani!

- Ismertető: ez egy leírás a helyről, mikor épült, mikor indult a hely, mivel foglalkozik, bármi, ami a hellyel kapcsolatos információ!

- Képek: ez az egyik legfontosabb! Egy jól irányzott fotóval sokat elérhetünk, mivel az emberek többsége vizuális típus. Sokan a képek alapján döntik el, hogy hova menjenek pl.: vacsorázni, randizni, szórakozni, italozni, kikapcsolódni stb. Ezért fontos a fotó, bizonyos helyeket érdemes este fotózni, amikor ki van világítva, mert egyszerűen akkor néz ki jól, más helyeknek pedig jól áll a napfény, ezért érdemes nappal fotózni, de ezt rábíznám a helyek üzemeltetőjére vagy üzletvezetőjére! Érdemes fekvő képet csinálni, mert az adatlapon jobban fog mutatni, mint az álló kép. Tudom, nem mindig lehet fekvő képet csinálni, pl.: ha keskeny a bejárata az adott helynek vagy a cég logója hosszúkás stb., de ha lehet, törekedjünk a fekvő képekre!

- Általános adatok: E-mail cím ( bármilyen e-mail cím lehet, viszont ezt mindenki látni fogja). Weblap cím, feltéve, ha van honlapja az adott helynek. Facebook oldal link. Videó link, ez is lehet bármilyen videó link, ajánlott a youtube videó link, mivel az a panel ablakban is elindul! És a telefonszámok persze.

- Hely címe: ez azért fontos, hogy a Google térképen megjelenjen, és az emberek is odataláljanak. Tudom némelyik szolgáltatásnál nincs mindig cím, mivel nem mindegyik helyhez kötött. Pl.. egy masszőr, szerelő, aki házhoz megy vagy valamilyen oktató, tanár stb. Ebben az esetben egy olyan címet adjatok meg, ami a szolgáltatás körzetében van, esetleg ameddig kiterjed a szolgáltatás. Van lehetőség gps kordinátákat is megadni!

- Nyitva tartás: ezt egy csúszkával egyszerű beállítani, vagy át tud váltani hagyományos módra a Nyitva tartás beállítása hagyományos módon szövegre klikkelve.

- Kulcsszavak: na ez az egyik legfontosabb, mivel a helyeket ezek alapján kategorizálja a rendszer. Másrészt a helyeket is a megadott kulcsszavak alapján lehet keresni! Használata egyszerű, gépeléskor felkínál bizonyos szavakat, de ha nincs az adott kulcsszó a rendszerben, akkor gépeld be amit szeretnél! Egyszerre mindig csak egy kulcsszót írj az ablakba, aztán nyomj egy enter-t, utána jöhet a következő! Fontos, hogy kulcsszónak mindig add meg az adott helynek a fő profilját pl.: Étterem-nél étterem, Kávézó-nál kávézó, Szervíz-nél szerviz, Cipőbolt-nál cipőbolt, közért-nél közért, óvodánál- óvoda, stb. Utána még lehet persze több kulcsszó is, de ezek fontosak, mivel ezek alapján kerülnek a fő kategóriák közé! A kulcsszavak kiválasztásánál mindig figyeljetek a pontos, célirányos, egyértelmű szavakra, ne legyen egy adott kulcsszóból öt féle pl.: wifi, Wifí, vifi, wiffi. Fifi stb., mert az keresési szempontból nem jó senkinek! Persze felügyeljük ezeket, és próbáljuk kiszűrni!

- Ha minden mezőt kitöltöttél, akkor nyomd meg a MENTÉS gombot, és már bent is vagy a rendszerben!