söröző

Hangulatos kávézó finom meleg reggelikkel, salátákkal, szendvicsekkel ! Terasszal és ingyenes wifi használattal !
Hangulatos pub a Dohány utcában. Kedvező árakkal, vidám belső kialakítással. Szeretettel várjuk a koktélozni vagy sörözni vágyókat.
Nem csak a hely atmoszférája baráti hanem a kiszolgálás is. Ha unod a szokványos söröket, koktélokat, italokat akkor itt a helyed!
Latin Kávézó és Klub - kávéház és üzleti klub
Az Andrássy út gyönyörű épületei között bújik meg a Szimpátia Söröző. Szeretettel várjuk vendégeinket, ha igazi söröző hangulatra vágynak.
Ez nem egy valós hely, ezt csak mintának hoztuk létre, hogy mire ajánlatos figyelni ha valaki helyet hoz létre az oldalon!
Több mint 40 televízión és három óriáskivetítőn zajlik a több mint 50 sportcsatorna hazai valamint nemzetközi sportközvetítése.
Ha még nem jártál itt, meg kell ismerned!
Retro kocsma a város közepén. Egyedi hangulata mindenkit magával ragad. Ha a régi kocsma-feelingre vágysz, az 57-et midenképp látogasd meg!
A Fogasház 2010-ben nyitotta meg jelenlegi formájában kapuit. A házban működik kortárs galéria, több színtársulat próbál és tart előadást.
Hamburger, zenegép, sakk, ingyen csocsó......
Budapest belvárosában, a Dunához közel és a sétaövezet szomszédságában már több, mint 30 éve fogadjuk törzsvendégeinket és az idelátogatókat.
Rendezvények lebonyolítását vállaljuk hidegkonyhával, élőzenével is, 50 főig.
APÁM, STEX ALFRÉD