meccsközvetítés

Köszöntünk Budapest egyik legpatinásabb szórakozóhelyén. 1993-ban nyitottunk és az elmúlt évek alatt folyamatosan csinosítottuk üzletünket, míg elnyerte mai formáját.
A belváros szívében megtalálsz minket! Térj be egy kávéra vagy teára esetleg egy finom pohár borra. Ha megéheznél sincs gond, többféle szendvicsből és süteményből is választhatsz. Érdekel a művészet?
Hangulatos pub a Dohány utcában. Kedvező árakkal, vidám belső kialakítással. Szeretettel várjuk a koktélozni vagy sörözni vágyókat.
A Viking hősök csarnoka, a Walhalla Club közel 1000 nm2-en vár téged, a belváros szívében, ahol minden nap, vacsora vagy koktélozás közben, két kivetítőn, az étteremben és a bárban is figyelemmel kísé
Latin Kávézó és Klub - kávéház és üzleti klub
TARTSD Picasso-NÁL A SZÜLETÉSNAPOD 2012-BEN!!! Ha nálunk tartod és 30 főnél többen jöttök tortát kapsz tőlünk... és utána letagadhatsz egy évet! Úgy sem fogsz emlékezni semmire sem... :)
Az Andrássy út gyönyörű épületei között bújik meg a Szimpátia Söröző. Szeretettel várjuk vendégeinket, ha igazi söröző hangulatra vágynak.
Ez nem egy valós hely, ezt csak mintának hoztuk létre, hogy mire ajánlatos figyelni ha valaki helyet hoz létre az oldalon!
Több mint 40 televízión és három óriáskivetítőn zajlik a több mint 50 sportcsatorna hazai valamint nemzetközi sportközvetítése.
Budapest egyik legszebb környezetében, családias légkörben várja Önt a Wekerle Étterem.
Retro kocsma a város közepén. Egyedi hangulata mindenkit magával ragad. Ha a régi kocsma-feelingre vágysz, az 57-et midenképp látogasd meg!
Hamburger, zenegép, sakk, ingyen csocsó......
Rendezvények lebonyolítását vállaljuk hidegkonyhával, élőzenével is, 50 főig.
Egy remek étterem a belvárosban, hangulatos, kis elszeparált kis boxokkal, változatos étlappal, menükkel, különlegességekkel. Kínálatukból rendelhettek a facebookon is!...
Olasz és Spanyol életérzés kedvelői vagyunk, imádjuk a jó kávékat a finom szendvicseket, ételeket.
APÁM, STEX ALFRÉD
Aktuális akciók: -Korsó 320Ft -Royal vodka 240Ft 4cl -Jim Beam 310Ft 4cl -Házi Pálinka 290Ft 4cl -Minőségi borok 100Ft/dl