Macskakő kávézó

Cím: 1016 Budapest, Fiáth János utc 8.
Nyitva: Cs: 08:00 - 22:00
H: 08:00 - 22:00
K: 08:00 - 22:00
Sze: 08:00 - 22:00
Cs: 08:00 - 22:00
P: 08:00 - 22:00
Szo: 15:00 - 22:00
V: 15:00 - 22:00
Telefon:
FELTÖLTŐ:

ahol a kávé több mint, ahogy gondolná...

Szeret Ön a Budai Várban sétálgatni? Keresse fel kávézónkat a történelmi várnegyed hangulatos kis utcájában. A kávézó a vár aljában a Fiáth János utca 8. szám alatt található, mely a várból jövet a Bécsi kaputól pár perc sétára érhető el, vagy a várba menet megközelíthető a Batthyány utcán keresztül vagy Hattyú-ház felöl is.

reggelizzen nálunk...

Ha korán érkezne, minden hétköznap 8-11 óráig friss reggelivel várjuk látogatóinkat. Kezdje nálunk a napot egy különleges LAVAZZA kávéval vagy egy finom tejhabos cappuccinóval és válasszon mellé egy croissant vagy egy ízletes szendvicset, esetleg egy finom süteményt. Gondoltunk a liszt,- és tej érzékeny vendégeinkre is, ezért az általunk kínált ételek között megtalálhatók glutén és laktózmentes termékek is.

múlt és jelen...

A kávézó több mint 15 éves múltra tekint vissza, de mai jellegét csak nemrégiben nyerte el. Az új arculat és a belső berendezés kialakításánál igyekeztünk igazodni a folyamatosan változó igényekhez, hogy minden korosztály számára megfelelő és hangulatos környezetet biztosíthassunk. A szintén egyre változó hazai és nemzetközi gasztronómiai kultúra elvárásainak is szeretnénk megfelelni, ezért italválasztékunkban szinte mindenki talál kedvére valót, legyen az bármilyen igény vagy követelmény.

amit kínálunk...

Az elnevezés „MACSKAKŐ” az utca patinás jellegére is utal, melyen sétálgatva a kellemes andalgást követően igazán jól esik egy finom kávé vagy egy frissítő. Kávézónkban kiváló minőségű olasz LAVAZZA kávékat és kávékülönlegességeket kínálunk vendégeink számára. Ezen kívül többféle sörkülönlegesség valamint kiváló magyar és olasz minőségi borok is megtalálhatók választékunkban. Kóstolja meg klasszikus és különleges koktéljainkat! Ha megéhezne, fogyasszon el nálunk egy finom mediterrán jellegű melegszendvicset vagy egy friss salátát.

Ha nyugodt környezetre vágyik, találkozzon nálunk üzleti partnereivel, de ha esténként szívesen beszélgetne barátaival egy pohár bor mellett, vagy éppen együtt néznének egy izgalmas sportközvetítést nálunk mindezekre is lehetőséget talál. Hangulatos kis kávézónkban, mely 20-25 fő befogadására alkalmas, vállaljuk kisebb baráti összejövetelek, találkozók, születésnapok lebonyolítását. Bízunk benne, ha ellátogat hozzánk, akár egyedül érkezik, akár nagyobb társasággal, egy kellemes élménnyel távozik majd tőlünk és a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük majd. Szeretettel várjuk minden kedves régi és új vendégünket! Látogasson el hozzánk, mert hivatásunk és hitvallásunk: „vendéget várni – vendégül látni”, ezért számunkra a „vendég” ezáltal Ön a legfontosabb!

Hozzászólások